Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Logo en/of afbeelding op kleding drukken | Basis Bedrijfskleding

Logo via transfer op bedrijfskleding

Wij brengen uw bedrijfslogo of andere afbeelding via een transfer over op uw bedrijfskleding. Dit doen wij in drie eenvoudige stappen:

 • Stap 1:
  U levert per e-mail uw bedrijfslogo of afbeelding aan. Het label bestand moet een vector bestand zijn, wij kunnen uw .eps .pdf .cdr en .ai bestanden probleemloos verwerken
 • Stap 2:

  Wij maken van uw bedrijfslogo een werktekening, deze wordt opgenomen in onze offerte. De offerte inclusief werktekening wordt u ter goedkeuring via e-mail toegestuurd.

 • Stap 3:

  Na goedkeuring van een proef label, en de ondertekening van de toegestuurde offerte, starten wij de productie van uw bestelling. Wij informeren u uiteraard over de voortgang...

Tevens is het mogelijk om uw bedrijfskleding met uw logo te laten borduren.

Bolten, logo bedrukken bij Basis Bedrijfskleding
Dierenkliniek 76, logo bedrukken bij Basis Bedrijfskleding
Logo bedrukken bij Basis Bedrijfskleding
De Hallen Haarlem, geborduurd logo bij Basis Bedrijfskleding
Vos Gilde Meester, logo bedrukken bij Basis Bedrijfskleding
Zandbergen. logo bedrukken bij Basis Bedrijfskleding

  Voorzie uw werkkleding van naamlabels!

  Wij labelen al uw kleding met de naam van de drager of andere kenmerken. Basis Bedrijfskleding is uw partner in verstrekking en het beheer van al uw kleding. 

  Wilt u meer aanvullende informatie of heeft u een vraag, neem gerust contact op via ons contact formulier of bel naar telefoonnummer 023-5358086

  Wij komen graag bij u op bezoek om de vele mogelijkheden te bespreken. Tevens kunnen we u een selectie tonen op basis van uw wensen.

  De werkwijze van Basis Bedrijfskleding...

  Persoonlijk contact, aandacht en advies op maat zijn in onze ogen essentieel voor een duurzame relatie.

  Stap voor stap komen we gezamenlijk tot de oplossing in uw vraagstuk naar passende bedrijfskleding. In overleg wordt het concept bepaald en de behoefte ingevuld met de juiste kwaliteit uitstraling en prijs verhouding.