Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Horecakleding

Bent u in de markt voor professionele horecakleding? Dan bent u bij Basis Bedrijfskleding aan het juiste adres. Onze horecakleding geeft uw personeel een nette en trendy look en wordt gemaakt van enkel de beste materialen. Bovendien ondersteund onze bedrijfskleding voor de horeca uw personeel tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Bestelt u voor 23:00, dan wordt de bestelling de volgende dag al geleverd. Daarnaast hanteren wij de optie om gratis te retourneren, zo staan wij garant dat uw wensen altijd vervult worden.

Professionele en hippe werkkleding voor de Horeca

Voor bedrijven in de horeca is goede bedrijfskleding erg belangrijk. Uw horecakleding is namelijk het visitekaartje van uw bedrijf. Trendy en professioneel ogende werkkleding voor de horeca laat uw personeel dus stralen. Naast de look van de werkkleding, moet de kleding ook functioneel en professioneel zijn. De horecakleding moet ondersteuning bieden aan de dagelijkse werkzaamheden van divers personeel in de Horeca. Zoals Koks, werknemers in de bediening, schoonmakers en floormanagers. Zo leveren wij specifiek voor koks: Koksjassen, Koksbroeken en Koksmutsen.

Hoge kwaliteit horeca bedrijfskleding tegen een scherpe prijs

Horecakleding zorgt ervoor dat jouw horecapersoneel kan stralen op de werkvloer. Daarnaast ondersteund het de werknemers tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Bedrijfskleding voor de horeca is dus niet iets wat te ligt genomen moet worden. Daarom heeft u bij ons altijd genoeg opties en kunt u kiezen uit verschillende soorten, maten, kleuren, bedrukking, borduursels en nog veel meer! Zo kunt u uw horecakleding geheel naar eigen wens en smaak samenstellen. Moet dit dan veel geld kosten? Absoluut niet. Basis Bedrijfskleding staat voor hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Horecakleding online bestellen

Wilt u voor uw werknemers trendy en professionele horecakleding online bestellen? Dan kunt u uw wens zorgeloos aan Basis Bedrijfskleding toevertrouwen. Wij leveren al jaren met veel passie, hoge kwaliteit werkkleding voor de horeca tegen een scherpe prijs. Wellicht zijn onze Horeca Sloven wel precies wat u zoekt. Als u voor 23:00 besteld, dan wordt uw bestelling de volgende dag nog geleverd. En is deze niet helemaal naar wens? Geen probleem. Bij ons kunt u altijd kosteloos retourneren.