Skip to main content
De winkelwagen is leeg
Basis Bedrijfskleding | Over ons

Over Basis Bedrijfskleding

Wij, Hannie en Dennis, zijn de onderneming gestart in januari 2005. Beide beschikken we over veel ervaring, opgedaan in de branche zoals bij de firma Hensen Haarlem en De Berkel Varsseveld. We zijn gevestigd in de Waarderpolder te Haarlem waar we een representatieve showroom hebben ingericht om u te kunnen ontvangen.

Uiteraard komen we ook graag bij u op bezoek voor het bespreken en ontwikkelen van een concept om uw bedrijfsindentiteit tot leven te brengen door middel van comfortabele en passende kleding.

Afbeelding 1520 x 1410
Representatieve bedrijfskleding
Basis Bedrijfskleding | Over Dennis van der Meij en Hannie den Oudsten

Personalisatie

Wij leveren uit voorraad of productie, dat is geheel afhankelijk van datgeen geschikt is voor het doel. Uw bedrijfskleding kunnen we laten voorzien van uw logo, op die manier wordt de uitstraling en herkenbaarheid van uw bedrijfskleding verder versterkt. Tevens wordt zo voldaan aan de eisen zoals deze zijn gesteld door de Nederlandse Belastingdienst.

De kleding kan door middel van een transfer zeefdruk of borduur worden voorzien van uw logo. Dit zal zeker bijdragen aan de uitstraling en teamspirit van uw medewerkers!

Laatste trend

Basis Bedrijfskleding streeft ernaar de heersende mode te volgen om vervolgens uw onderneming volgens de laatste trend in bedrijfskleding te adviseren. Daarbij verliezen we de functionaliteit van de kleding niet uit het oog.

Creativiteit en een gezonde ondernemersgeest hebben ertoe geleid dat Basis Bedrijfskleding de Corporate Fashion Awardheeft gewonnen met een concept ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met Eduard Douwes Dekker te Amsterdam en De Berkel te Varsseveld. Duurzame bedrijfskleding volledig MVO.

Wij hopen u snel in onze vernieuwde showroom te mogen begroeten!

Dennis van der Meij + Hannie den Oudsten

Basis Bedrijfskleding | Over Dennis van der Meij en Hannie den Oudsten