BNI Strandloper Waar ondernemers elkaar ontmoeten.

BasisBedrijfskleding is lid geworden van BNI de strandloper. Meest succesvole netwerkbijeenkomst. Elke vrijdagochtend van 6:45 tot en met 8:30 ontbijt en netwerken.

BNI staat voor Business Network International, een internationale netwerkorganisatie voor ondernemers, zakenmensen en professionals uit diverse branches.

BNI Strandloper wordt gevormd door ca. 35 leden uit de Duin- en Bollenstreek en komt iedere week bijeen in Sassenheim om te netwerken tijdens het ontbijt, via een gestructureerde agenda. BNI is een professionele en commerciŽle netwerkorganisatie met als doel elkaar werk en opdrachten te bezorgen via de netwerken van de leden.

De leden komen elke vrijdagochtend om 6.45 uur bij elkaar in Hotel Sassenheim in Sassenheim. De vergadering is exact om 8.30 uur afgelopen, waarna iedereen weer op tijd in hun eigen bedrijf kan zijn.

Datuma heeft gekozen voor concept inclusief digitaalbeheersysteem

Datuma heeft gekozen voor concept inclusief digitaalbeheersysteem waardoor medewerkers vanaf internet hun eigen bestellingen kunnen plaatsen en beheren.
Op de website www.maxhavelaar.nl

Op 15 april zijn de Corporation Fashion Awards 2010 door de Holland Carreer & Workwear uitgereikt voor de beste bedrijfskledingprojecten in Nederland. Er werden in totaal 54 projecten in 5 verschillende categorieŽn voorgesteld. De presentatie van deze award uitreiking was in handen van Jack van Gelder, die na afloop van een wervelende modeshow en smaakvol dinťr, de prijs voor het beste Medical project mocht uitreiken aan Dennis van der Mey van Basis Bedrijfskleding uit Haarlem en Caroline Beentjes van het Evean Eduard Douwes Dekkershuis. De nieuwe en Fairtrade gecertificeerde (!) bedrijfskleding van het zorgcentrum viel in de prijzen.

Voor de jury was de collectie voor Evean Eduard Douwes Dekkers, door De Berkel gemaakt voor Basis Bedrijfskleding, smakelijk qua stijl en meende dat in deze collectie een (mode)stijl is neergezet. Positief vond de jury dat er een kleurspecialist zich heeft verdiept in de mogelijkheden van kleurgebruik, zeker voor een medische collectie. Dit versterkt het menselijk karakter van het ontwerp. Het is de enige collectie die een Fairtrade-keurmerk draagt. Met de pasvorm van de kleding is rekening gehouden met de vrouwelijke dragers van de kleding. Evean Eduard Douwes Dekker is een humanistisch zorgcentrum voor ouderen. Om zo dicht mogelijk bij de gedachte van Max Havelaar, het beroemde boek van Eduard Douwes Dekker, te blijven is er gekozen voor katoen/polyester doek van Klopman waarin een percentage katoen volledig bestaat uit Fairtrade en Biologisch gecertificeerd katoen. Dubbel goed dus.

Voor Van der Mey, die Basis Bedrijfskleding samen met zijn vrouw Hannie sinds 2007 runt, is deze prijs een kroon op hun harde werken. Zij zijn er, net als de jury van de awards, van overtuigd dat door zeer innovatief zijn, bestaande gerenommeerde producenten en collega's kunnen worden voorgebleven in dit deel van de Corporate kledingmarkt.

Stichting Max Havelaar feliciteert alle betrokkenen van harte. De stichting startte vorig jaar met een hotelcampagne die het gebruik van Fairtrade gecertificeerd katoen in de hotelsector stimuleert. De ontwikkelingen in de bedrijfskledingwereld passen hier perfect in. Max Havelaar was nauw betrokken bij de beurs Safety and Fashion @ Work 2010.